MagyarKacatka

MagyarKacatka

Orbán Viktor még ha akarná se tudná megüzenni egy magyar bíróságnak, hogy mi a helyes döntés

2024. április 25. - MagyarKacatka

Orbán Viktor az alábbit nyilatkozta a CPAC konferencia főelőadójaként:

“Én ha akarnám se tudnám megüzenni egy magyar bíróságnak, hogy mi a helyes döntés. Sőt, ha üzenném is, dafke az ellenkezőjét döntenék” Forrás bővebben itt

 

Abszurd, hogy ilyet csak úgy bemondhat a kormányfő, miközben központosított államszervezetet működtet az embereivel, és a háttércsatornákon probléma nélkül lehetséges üzenni vagy sejtetni.

A bírók pedig, mint minden magas szintű szereplő a mai NER rendszerben, kifejlesztették a politikai aknamezőn járás képességét, vagy elhagyják (idejekorán vagy csak túl későn) a problémás munkaköröket.

A realitás azt gondolom az, hogy mindkét irányból (OV és csapata, valamint bíróságok) informális csatornákon keresztül megy az egymás felé tapogatózás.

 

De persze eljátszhatjuk a szűzlányt egy olyan CPAC konferencián, ahol áldozat szerepben kell amúgy is tetszelegni, és ahol a jelenlévőket nem fogják el erkölcsi aggályok már Donald Trump ügyeitől sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarkacatka.blog.hu/api/trackback/id/tr4818389751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása